Planning

April 2018: Start promotie en website online!

4 juli 2018: Start verkoop

Februari 2019: Start bouw

Update bouw mei 2019

De funderingen zitten er in en de eerste muren staan al overeind. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de stadsverwarming.

Straks lopen we zo het bos in met de hond

Ze hadden helemaal niet de intentie om nu al te verhuizen. Tot Mariska (32) en Rick (31) de brochure van de Purmerbuurt in handen gekregen. “Allebei kregen we gelijk dat wauw-gevoel. Zo’n mooi huis op zo’n goede plek. Deze kans moeten we pakken!” - Lees hier het complete interview

Start heiwerk

Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met het heiwerk!

Civiel werk gereed

Inmiddels is het civiel werk gereed. De dammen zijn aangebracht en ook de leidingen voor riool, stadsverwarming, water en elektra liggen in het tracé. Momenteel worden de bouwkuipen van de woningen ontgraven.


 

Nog enkele woningen beschikbaar

Sinds de start verkoop van de Purmerbuurt is de interesse in deze woningen groot gebleken. Momenteel zijn er zelfs nog maar enkele woningen beschikbaar in de types B en D. Heeft u interesse? Neem dan contact op met één van onze makelaars.

Start verkoop 4 juli

Op woensdag 4 juli start de verkoop van de 30 woningen in Purmerbuurt. Je bent dan van harte welkom in de Purmerkerk aan de Westerweg 50 te Purmerend tussen 17.00 en 19.00 uur, de adviseurs staan dan klaar om je te voorzien van informatie over de woningen en de mogelijkheden om in te schrijven.

Schrijf u nu in als geïnteresseerde!

De voorbereidingen voor het project Purmerbuurt zijn gestart. Het is vanaf nu mogelijk om u als geïnteresseerde in te schrijven. U wordt dan op de hoogte gehouden van de voortgang en planning van het project. Klik hier om u direct in te schrijven.

Het bos naast de deur

Wist u dat de Purmerbuurt gelegen is naast het Purmerbos? Een heerlijke plek om tot rust te komen om juist in de actie! Wandelen, fietsen, spelen met de hond of gewoon even bijkomen van een drukke week.